Szobák

Szobák ahol jól érzi magát az ember


Élvezze a kikapcsolódást a nagymúltú vidéki portán. Az 1725-ben épült létesítményt vendégeink részére teljesen felújítottuk. Világos színek és ízléses bútorok különleges hangulatot teremtenek az ódon falak közt a nádtető alatt. Aki napokat és éjszakákat tölt el a Három Huszárban, nagyvonalúan kialakított terekben él, melyekhez modern konyhák, fürdőszobák, kényelmes hálószobák és természetesen műholdas-TV-k tartoznak. Őszintén szólva: Környékünk olyan bő választékot kínál, hogy TV-zésre igazából nem igen marad idő. Az igényesen kialakított udvar növényeivel, virágaival és árnyékot nyújtó mandulafáival biztosítja az ellazuláshoz szükséges feltételeket.

Amit még tudnia kell: A szezon nálunk Húsvétkor kezdődik és Szilveszterig tart. A Három Huszár különböző nagyságú apartmanjai 8 személyig biztosítanak helyet. Ha Ön a mi környékünket szeretné megismerni, de nálunk már nem lenne hely, amit mi igen sajnálnánk, azért szivesen megnevezünk más vendéglátót, akit mi jónak tartunk. Végülis mi azt szeretnénk, hogy Ön jól érezze magát nálunk és újra ellátogasson hozzánk.
Apartmanok és kétágyas szobák


A kb. 120 m²-es apartman két hálószobával, egy amerikai konyhás nappalival, valamint egy zuhanyzóval és WC-vel ellátott fürdőszobával rendelkezik – az egész két szinten. További tartozékok: külső terasz, nagy kert medencével, rádió, műholdas TV, ágyneműk és törülközők.

A kb. 70 m²-es apartman két kétágyas hálórésszel, egy amerikai konyhás nappalival, valmint egy zuhanyzóval és WC-vel ellátott kis fürdőszobával rendelkezik – kisgyerekes családoknak ideális. További tartozékok: külső terasz, nagy kert medencével, rádió, műholdas TV, ágyneműk és törülközők.

A kb. 40 m²-es apartman egy nagy tágas térben nyújt mindent: kétágyas, főzősarkos nappalit, valamint egy különálló fürdőszobában zuhanyozót és WC-t. További tartozékok: nagy kert medencével, rádió, műholdas TV, ágyneműk és törülközők.

A 4 kétágyas szoba nemrég készült el -- olyan terekben, amiket a részletek iránti szeretettel alakítottunk ki. Összekötő kapocs egy lakályos központi nappali helyiség. Minden kétágyas szoba rendelkezik egy saját zuhanyzós WC-s fürdőszobával.

A legjobb ha rögtön utánanéz, hogy az apartmanok az Ön által óhajtott időpontban rendelkezésre állnak-e!

      Apartmanjaink       Apartmanjaink

      Apartmanjaink       Apartmanjainkn

      Apartmanjaink       Apartmanjaink

      apartmanunk       apartmanunk

      70 m²-es apartmanunk       70 m²-es apartmanunk

      40 m²-es apartmanunk       40 m²-es apartmanunk